Workshops @home


Het volledige aanbod met alle workshops en
bijhorende informatie kan je raadplegen op mijn gloednieuwe website:  http://hildeathome.weebly.com/ 
of door een eenvoudige klik
 
Wie weet, tot binnenkort :-)
 
Groetjes,
Hilde
 
 
 
 

25 opmerkingen:

 1. Mooie workshop lijst. Maar helaas, het is toch te ver om eventjes een workshop te komen volgen (Nederlands Limburg) Slechts 168 km...
  :(
  In elk geval heel veel plezier en succes!

  groetjes Leyla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw, mooi aanbod!
  Die lampekapworkshop interesseert me wel...
  Nu nog slachtoffers zoeken om mee te doen ;-)
  (Het is me niet duidelijk of je deze workshops kan aanvragen met een groepje vriendinnen of of jij een agenda voorstels waarop we kunnen inschrijven.)

  Tetterende Lies

  (o zo jaloers op je Jacobbroek. Nog niet te klein voor je zoon? ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lies, je kan gewoon inschrijven op de voorgestelde datum, of als jullie met een aantal vriendinnen zijn kan ik ook een workshop bij iemand thuis of hier bij mij geven op een datum die we dan onderling afspreken ... Groetjes

   Verwijderen
  2. Lies, je kan gewoon inschrijven op de voorgestelde datum, of als jullie met een aantal vriendinnen zijn kan ik ook een workshop bij iemand thuis of hier bij mij geven op een datum die we dan onderling afspreken ... Groetjes

   Verwijderen
 3. o wat jammer toch dat je ietsje te ver weg woont maar heel erg veel succes met je sorjshops, ik denk dat het vast gaat lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk aanbod heb je ervan gemaakt!
  Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het patroon van de Jacobbroek al, maar zou deze willen volgen. Hoe zit het dan met het bedrag enzo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je me een mailtje sturen? Dan zet ik op mail hoe we dit kunnen regelen ;-)

   Verwijderen
 6. Ik veronderstel dat die op latere datum nog eens worden herhaald?? We zijn op reis op de voorgestelde data (broek en lampenkap) :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanaf september komen er regelmatig workshops op zaterdag of 's avonds. En de broek en de lampenkap komen zeker nog eens terug ;-)

   Verwijderen
 7. Ik denk dat er heel veel mensen - net als ik - spijt hebben dat ze niet dichter bij Dendermonde wonen :). Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hyee Hilde,

  We hebben al eens een kijkje genomen naar al dat moois dat je maakt en de ideeën stromen binnen. Maar we contacteren je wel eens om verder af te spreken.

  Veel groetjes
  Kristel en Céline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. kan je de workshop A lijn voor vrouwen ook volgen als je een maatje meer hebt? Ik heb namelijk niet de standaardmaten die op een patroon voorkomen (meestal maar tot 46 en ik zit daarboven)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. moest je ergens aan een patroontje kunnen geraken is dat zeker handig. Of als je een goed zittende A-lijn rok hebt kan die misschien ook als basis dienen hé. Dan kan je de workshop zeker volgen, aar ik heb helaas niet echt veel ervaring in het volledig zelf tekenen van patronen :-(.

   Verwijderen
  2. Misschien wel een idee om een workshop patroontekenen voor een Alijn rokje te starten in het najaar. Dan kan het allemaal op maat. Daarna naar Hilde voor de rest! Ik denk er eens over na! Marte van Compagnie-m.com

   Verwijderen
 10. Kom je misschien ook eens tot in West-Vlaanderen om workshops thuis te geven? :D :D :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je mag me altijd een voorstel doormailen als je een deel mensen samen krijgt ;-). Ik heb héél wat familie in West-Vlaanderen en wie weet kan ik het combineren met een familiebezoekje ;-)

   Verwijderen
 11. Ik kom ook uit West-Vlaanderen... :-) met hoeveel moet je zo zijn om een workshop op verplaatsing te geven , dan kan ik vriendinnen overtuigen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat hangt er een beetje vanaf welke workshop je wil hé. Meestal 6 à 8 personen. Je mag me altijd een mailtje sturen als je een bepaalde workshop in gedachten hebt en dan stuur ik je de verdere info door!
   Groetjes!

   Verwijderen
 12. Dag Hilde
  Wanneer plan je nog eens een workshop lampenkap maken? Groetjes, Karen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zal op zaterdag 23/11 zijn van 14u30 - 17u ;-) Volgende week komt alles officieel op mijn blog maar als je al graag een plaatsje reserveert stuur je me maar een mailtje ;-)

   Verwijderen
 13. led tv repair in MumbaiLED TVs are popular appliances for many households, and when they break down, it can be frustrating and inconvenient. That's why it's important to find a reliable LED TV repair service that can quickly repair your appliance and get it back to working condition as soon as possible.

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...