zondag 26 februari 2012

Op wandel met den woef ...

Vandaag gingen we op bezoek bij vrienden die een heel lief klein knuffelmeisje van 1 jaar hebben en een prachtige hond. Nu dacht ik, die kleine pruts is nog veel te klein om al met die grote hond te spelen, dus ik maak haar de knuffelversie.


Ik tekende een hondachtig patroontje, tekende een stukje voor de buik onderaan, de oren werden met vliseline beplakt om zo van die lekker mooi doorhangende flaporen te krijgen, wat fiberfill op een bolleke voor de neus, twee knopen bekleden met stof en dan alles in elkaar steken. Hier en daar wat prutsen en foeteren, maar allé, den woef is geboren...




En natuurlijk moest er met de hond kunnen gewandeld worden, dus kreeg ie een leibandje dat met velcro af- en aangedaan kan worden (da's nog goed ook voor de fijne motoriek ;-) )


Oké, en dan de mindere kantjes. Ik zal volgende keer iets aan die pootjes moeten doen, want Joppe vroeg mij nadien spontaan of ik voor hem eens een zeehond wilde maken ;-).

En na het bezoekje deze middag ben ik ervan overtuigd dat babylief van 1 jaar voor wie de hond bestemd was eigenlijk wel veel meer zal hebben aan haar levensechte exemplaar thuis, want blijkbaar zijn ze de allerbeste vriendjes ;-)

13 opmerkingen:

  1. Amaai, zo helemaal zelf uitgevonden, ge moet het toch maar doen ! Leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik ooit ergens op het internet een foto zag van een gelijkaardig model, maar met een koop-patroon. Maar ik dacht, ik maak wel mijn eigen patroon ;-)

      Verwijderen
  2. heel mooi! en ik vind de stofjes die je gebruikt hebt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hij zakt inderdaad wat door zijn pootjes :-) iets teveel gegeten misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is gewoon geweldig die knuffelhond van jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ferm!! pinterest heeft al zijn ding gedaan zeker ??? hihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo tof! En dat bloemenstofje is zalig mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. als je dit kan, kan je ook een zeehond maken... ;)

    BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...