maandag 30 november 2015

Bloggers for life ... on the road!


Liefste lezertjes,

er was eens een mama,
een mama met een hart van goud,
een mama vol liefde,
voor haar gezin,
maar ook voor gezinnen die het niet makkelijk hebben...
En het idee om 
te steunen was geboren! 

Ze besloot heel wat blogsters
te verenigen om te gaan stikken voor deze goede doelen.
Ze kreeg al gauw steun van haar
en van 50 blogsters
die omgedoopt werden tot Bloggers for Life.
En één voor één stikten de blogsters prachtcreaties
die verloot worden.
De opbrengst gaat integraal naar

Deze week mag ik mijn creatie aan jullie voorstellen.

Ik maakte voor veilingnummer 24
een oprolbare meeneem-autospeelmat.
De 5 autootjes werden zorgvuldig door mijn zoontjes
geselecteerd om op hun beurt het goede doel te steunen.
Deze worden er met veel warmte en liefde bijgegeven!

Heb je een lieve kleine speelvogel die
graag met de autootjes speelt,
of ben je meter/peter/oma/opa/tante/nonkel/ ...
van zo'n lieve schat
en waag je graag je kans om deze te winnen,
aarzel dan niet om een lotje 
(of meer als je je kansen wil vergroten)
te kopen voor dit veilingstuk.

Alle praktische info vind je als je verder naar onder scrollt...

Alvast een hele dikke dankjewel voor jullie steun!Waag je graag kans! Eén lotje kost je €2 en niets belet je om er meer te kopen natuurlijk! Wat moet je concreet doen?

Je schrijft het juiste bedrag (2 euro x het aantal lotjes) op het BFL-rekeningnummer : BE69 3770 2596 1378.
* Je vermeldt in de mededeling : 24 - je naam - je voornaam - aantal lotjes. Vergeet vooral de 24 niet, want dat is het stuk dat gelinkt is aan deze autospeelmat.
* Registreer jezelf via onderstaand formulier, erg belangrijk om getraceerd te worden als jij effectief de autospeelmat wint!
* Lotjes kopen (overschrijving + onderstaand formulier invullen) voor dit stuk kan tot en met vrijdag 4 december 23u59. De winnaars worden bekendgemaakt op 18 december via de facebookpagina en de blogs.


En waar kan je deze week nog lotjes voor kopen?

Neem zeker een kijkje bij mijn lieve collega-blogsters:

22 | 128 | 23 | 128 | 24 | Hilde @home | 25 | Toertjes & Pateekes | 26 | LdotCo | 27 | Liezewiezewoes | 28 | Mamasha | 29 | Minnie Mie | 30 | Miss Wobie | 31 |Spurrewubsie | 32 | Van A tot Zetje | 44 | Emma & Mona Alvast een dikke merci voor de steun en veel succes!


Lees aub ook nog even volgende spelregels door:
 1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, u kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
 2. Per stuk waarvoor u lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wenst u voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
 3. Er wordt géén cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land verspreid zijn. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier en daarna over te schrijven op onze rekening.
 4. Per overschrijving vragen wij met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie.
 5. U dient op de blog van de maakster van het stuk waarvoor u lotjes koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken in geval van winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
 6. De centen schrijft u over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
 7. Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het achterhoofd houdt:
  Het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook wat menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
 8. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u wint, vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.
 9. De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.15 opmerkingen:

 1. Héél mooi en praktisch. Welke ouder met een jongen zou dit nu niet willen? Instant speelplezier op verplaatsing. Perfecte bezigheidstherapie terwijl mama en papa gezellig babbelen met andere mensen op een feest ofzo. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lootjes gekocht :) Ik ben van plan deze zelf nog te maken, maar je weet nooit he, ik wacht dus nog heel graag even af :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit wordt een succesnummertje bij al die zonenmama's, kwestie van eens een origineel geschenkje onder de kerstboom te leggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is super mooi en praktisch in 1 stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze wil ik winnen! Er gaat geen dag voorbij zonder dat Flor met auto's gespeeld heeft. Ik koop lotjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van de zoon dat hij er ook autootjes bijvoegt ! Ik ken een lief jongetje dat hier heel blij mee zou zijn, dus koop ik lotjes om mijn kans te wagen maar vooral het goede doel te steunen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ♥ voor het perfecte jongensgerief! Nagel op de kop, als je 't mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij vinden mijn dochters dat ook helemaal de max (en wie ben ik om hen ongelijk te geven)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. als jongensmama kan ik niet anders dan hiervoor lotjes kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...