donderdag 25 augustus 2011

Na de komst van vermiljoen ...

Jaja, het was de moeite gisteren bij Vermiljoen. Ik keek ernaar uit en heb een paar toffe stofjes kunnen kopen. Nu kan ik echt wel voort voor een gans jaar (of meer...) denk ik, maar ik troost mij met de gedachte dat ik vanaf volgende week gewoon geen tijd meer ga hebben om stof te gaan kopen, dus dat het beter is om een voorraadje liggen te hebben. Dat ik ook minder tijd ga hebben om te stikken, daar denk ik liever nog niet aan...

Dit is mijn vangst van bij Vermiljoen. Ik heb ook twee supermooie tricotstofjes gekocht omdat ik heel graag eens een t-shirt voor Joppe en Warre zou maken.


De toile ciré heb ik al gebruikt om een pamperzakje te maken. De binnenkant is gewoon katoen. En omdat ik gisteren al 4 bavetten met velcro gestikt heb en die dus wat beu was, koos ik voor het pamperzakje de zelfklevende velcro, blijft prima kleven op de toile ciré en is dus geen extra werk :-).Ideaal, want had nog een geboortecadeautje nodig voor binnenkort.

5 opmerkingen:

 1. allez, het was duidelijk de moeite :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hilde toch... geen tijd meer om stof te kopen? Dan laat je het stoffenspektakel aan je neus voorbij gaan? :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, jawel hoor! Zondag sta ik al paraat in Antwerpen, en waarschijnlijk zelfs tegen openingstijd, om dan toch zo weinig mogelijk tijd te verliezen é :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net wat ik dacht :-p

  Ik kom mss ook naar Antwerpen, blijkbaar is het in Gent op een vrijdag, en Kortrijk is nog zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...