zondag 25 maart 2012

Hiep hiep hiep hoera voor Warre!!!

Twee dagen na Jutta was Warre aan de beurt! Mijn kleine jongen wordt echt wel groot!!! 5 jaar al. En natuurlijk hoorde daar ook feest bij! Zijn familie-kaarsjes-blaas-cadeautjes-feest werd al samen gevierd met Jutta, maar vorige dinsdag mocht hij ook nog op school vieren.

Links zoals hij vertrokken is naar school en rechts hoe hij eruit zag bij zijn thuiskomst ;-). Jarige kindjes mogen zich door de juf laten schminken en daarvoor iets moois ;-) kiezen uit een boekje. Warre wou ABSOLUUT een duiveltje zijn. Zouden ze op die jonge leeftijd al zoveel zelfkennis hebben ;-). Enfin, aangezien het bij het fantastische geschminkte gezichtje bleef en de duivelse streken uitbleven, vonden wij het wel oké ;-).Warre mocht ook een tractatie meenemen naar school. Deze keer maakten we autootjes. Heel leuk om te maken en echt niet moeilijk. Kant en klare brownies, m&m's, berekoekjes (van den aldi) en suikerstroop om de smarties die dienst deden als wieltjes vast te kleven. De koekjes en het stuurtje konden zo in de brownies geduwd worden.
De vaasjes op de achtergrond zijn eigenlijk aperitiefglaasjes overtrokken met een ballon. De uitleg hiervoor vind je hier.
En dan het handgemaakt cadeautje voor Warre... Warre heeft een pop, jawel, en hij is er verzot op. Nu had dat poppemieke alleen een pyamake en een mutske, dus dacht mamalief, da's wat triestig, dus ik maak nog wat kleertjes... En met stofjes die ook al voor zussemie gebruikt werden dacht ik dat dit een fantastisch cadeau zou zijn voor mijn ventje...
Mama kijkt vol spanning uit naar het blije gezichtje van zoonlief die zijn pakje open maakt, maar ... hij kijkt in het zakje, kijkt naar mij en zegt... "Mama, mijn pop is wel een jongenspop hé ... ". Oké, vanaf dan ben ik volop bezig om hem te overtuigen dat zijn popje misschien toch een meisje is ;-)))

8 opmerkingen:

 1. Dat heb je super goed gedaan mama!!En een dikke proficiat aan Warre!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dikke proficiat voor Warre! Heel chique allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah ja, mama, natuurlijk is de pop van een jongen een jongenspop ... hahaha, ik kwam bijna niet bij ! Had Warre zijn pop dan wel een goeie naam gegeven ? Echt schitterend ! (want zo'n piepkleine poppenkleertjes maken, echt geen makkie !)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat was juist het probleem, zijn popje noemde hij gewoon "pop" ;-). En over het geslacht was hier eigenlijk nooit gesproken, maar die pop had een blauwe pyama, dus voor Warre was het (en is het nog steeds :-( ) een jongen ... En idd prutsen, die piepkleine kleertjes, geef mij toch maar groter hoor!

   Verwijderen
 4. Mijn zus vroeg me vandaag nog of ik tips had wat haar zoontje (4) kan trakteren, nou dit is dus een heel leuk idee! Ziet er vrolijk uit, ik vertel het voort!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die autootjes zijn echt super!
  En nog een dikke proficiat aan Warre!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. supertoffe tractatie en poppenkleertjes ! Pop heeft duidelijk Schotse genen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh echt super leuk gedaan!
  Gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...