donderdag 23 oktober 2014

Cabaret Tiret voor het goede doel!

Het Dendermondse stikcollectief ‘De Tetterende Tiretten’ zetten in samenwerking met CC Belgica tijdens het halloweenweekend een heuse stikmarathon op ten voordele van ‘VZW Vergeet de kinderen niet’. 24 uur aan een stuk zullen de stikkende dames bandwerk leveren in het Huis Van Winckel tijdens ‘Cabaret Tiret’, waarna zij alles te koop willen aanbieden op het ‘Wintering’ lichtfestival van CC Belgica op zaterdag 13 december.Het is niet de eerste keer dat de tiretten zich inzetten voor het goede doel, alleen pakken we het nu wel grootser aan en komen we ook echt naar buiten met onze actie voor Music For Life 2014.
De bal ging aan het rollen na een inzameling van kleding door een van hun leden voor deze VZW. 
De Tetterende Tiretten kunnen gelukkig rekenen op een goede samenwerking met CC Belgica en op tal van gulle sponsors.
Een hele dikke merci alvast voor:

En het lijstje wordt nog dagelijks aangevuld! Wij worden door onze gulle sponsors voorzien van alle materialen, nodig voor onze projectjes, maar zij zorgen er ook voor dat wij gedurende die 24 uur iets tekort komen. Integendeel, wij worden verwend met frietjes, ontbijt, soep, taart, ...

Iedereen is welkom om ons te komen bekijken vanaf vrijdag 31 oktober vanaf 16u terwijl we in ware cabaret-stijl voor het raam aan onze naaiprojecten werken. Cabaret Tiret vonden we dan ook een heel passende naam voor onze actie. Vanaf zaterdag 1 november kunnen geïnteresseerden al creaties van de stikmarathon kopen. Wie er tijdens die marathon niet bij kan zijn, is van harte welkom op zaterdag 13 december aanstaande. Tijdens het lichtfestival ‘Wintering’ in Dendermonde zullen we alle andere creaties verder verkopen en hopen dan ook op een massale opkomst voor het goede doel.

Dragen jullie nu al graag jullie steentje bij voor het goede doel, dan kan dat door één van onze producten nu alvast te reseveren. Bekijk wat we gaan maken en hoe je een bestelling kan doorsturen door hier te klikken . De opbrengst gaat integraal naar VZW Vergeet de kinderen niet.
5 opmerkingen:

 1. Het is een eer dat we mogen sponsoren! Ik wens jullie veel succes en ben benieuwd wat het opbrengen zal! Ik probeer zelf langs te komen en ga natuurlijk ook nog wat reclame maken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er wordt hier volleybal gespeeld op 1 november, maar ik hoop dat ik een gaatje vind om eens binnen te springen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind geen gaatje in mijn kalender maar mijn portemonnee laat weten dat ie wil meewerken,
  dus ik ga een bestelling plaatsen :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij is het een beetje te ver, maar wil graag iets reserveren. Maar als ik op de link klik, krijg ik een leeg scherm

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...