donderdag 1 december 2011

Voor mijn metekindje ...

ik ben hier volop bezig met het opstellen van examens, maar was het zo efkes beu ... Dus even tijd om vlug een blogje te doen ;-).

Vorig weekend werd mijn metekindje, Andreas, gedoopt... Ik heb lang nagedacht wat ik voor dat ventje zou maken... Uiteindelijk koos ik voor het hoge knuffelgehalte van een dekentje zoals ik een tijdje terug ook maakte voor Jutta. De prima werkbeschrijving vind je hier.Toevallig vroeg een collega mij onlangs om een slabbeke te maken, ook voor een "Andreas". Jammer genoeg niet dezelfde, en had al spijt dat ik het bavetje niet kon meenemen voor mijn metekindje want het zou van kleuren eigenlijk nog passen bij zijn dekentje ...


Oké, en nu dringend terug richting examens opstellen ...


5 opmerkingen:

 1. Prachtig dekentje en slabbertje!
  Rood en blauw gecombineerd blijft toch ne topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die stof van het dekentje is gewoon om instant vrolijk van te worden !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke combinatie !!!!! Het is inderdaad een topper.
  Heb ook nog even een vraagje: waar hebt je die labeltjes laten maken? Want ben er al een tijdje naar op zoek, maar kan er helaas geen mooie vinden.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @pluisje: ik heb die labeltjes zelf gemaakt met transferpapier (te vinden in de hema, fun, colruyt, ...) Daarop printen is heel eenvoudig en dan kan je dit transferpapier strijken op een stof naar keuze. Voor weinig geld heb je dus heel veel labeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh, wat een mooi dekentje! Ik ga mij er deze week ook eens aan wagen!
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...