donderdag 3 november 2011

De lego-mannetjes...

Met de winter in't vooruitzicht was het tijd voor een lekker warm vestje. Eigenlijk was het eerder de bedoeling om een pull te zijn, maar met de harige en lekker warme fleece vanbinnen zouden mijn kinderen eerder oververhitten :-). En het moest een exemplaar worden voor Joppe, maar door de dikke voering viel het wat kleiner uit, dus was Warre in de wolken... Gevolg, mama moest deze morgen eens controleren of er nog stof genoeg is voor een exemplaar voor Joppe. Oef, zal net lukken...

En dan die heerlijke lego-stof... We hadden die al gezien (en geknipt) op een stikdag van van katoen en leen tipte mij dat ze te vinden was in haar webshop. Ik had geluk, het was het laatste meterke... De harige binnenkant is een dekentje van de zeeman :-)

Het patroon komt uit Knippie 4/2011. Kleine maatjes dus en nog een foutje, mijn rits was eigenlijk een paar centimeter te kort :-(. Zal ik dus op moeten letten bij de Joppe-versie.
6 opmerkingen:

 1. Zeg, super mooi hé!
  Hij staat er "cool" mee, een echt jongensfraksken:o)
  Nog eens bedankt voor gisteren hé, de muts is goed gelukt, enkel nog wat te groot voor ons Fiene.
  Maar ik ga nog ééntje maken in een maatje kleiner:o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat kan ik nogal geloven, dat Joppe ook zo'n echte jongens lego-jas wil !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig vestje! Dat stofje is super! Moest ik een jongen hebben, ik zou direct ook zoiets maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je een foto van je vestje op mijn facebook-pagina zet (http://www.facebook.com/misstiggr) dan krijg je op je volgende bestelling een euro korting per gepost kledingsstuk! Deze actie geldt nog tot 15 november, de kortingsbon is onbeperkt geldig!

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...