donderdag 1 september 2011

De spits is eraf ...

Jaja, de eerste schooldag is alweer verleden tijd! En de vakantie lijkt precies alweer een ver verleden...

Joppe mocht voor het eerst naar de lagere school!!! En hij was er klaar voor zunne! Vol goed moed opgestaan (daar had ik hemelse schrik voor want in de vakantie kreeg ik mijn 2 patékes echt niet uit hun bed), zo fier als een gieter met zijn boekentas op stap en geen traan gelaten aan de schoolpoort. Mama super blij en fier natuurlijk!

Ik had gisteren op mijn wekelijkse stikavond bij de tiretten nog gauw een lunchzakje gemaakt voor Joppe. Ik vreesde dat zijn boekentas anders vrij vlug een vuilbak zou worden en mag er al helemaal niet aan denken dat er een chocomelkje zou uitlopen... Dus werd het een lunchzakje met toile cirée vanbinnen en natuurlijk moest DE vos aan de buitenkant. Die wou hij al zo lang ergens hebben :-).
En voila, da's het resultaat! Het is precies een extra vakje in zijn boekentas ...

Eén minpuntje, Warre heeft zijn start gemist. Hij is gisteravond ziek geworden en was deze morgen nog altijd niet orde dus leek het ons het veiligste hem thuis te houden zodat hij geen slechte ervaring had met school... Het ergste vond hij precies dat hij zijn kikker-t-shirt niet kon aandoen...
Hij wou wel eventje op de foto met zijn rugzakje (maar hij ziet er toch wat pips uit hé)

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn dochter heeft ook een Bakker boekentas om het nieuwe schooljaar mee te starten en ik vind jouw idee van het lunchzakje super! Heb je je op een bepaald patroon gebaseerd want ik zou erg graag iets gelijkaardigs in elkaar knutselen. Alvast bedankt!

  Groetjes
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vicky, ik heb gewoon iets geprobeerd, maar vond de ovale handvatten erin krijgen niet zo ideaal ... zeker omdat de binnenkant in toile cirée is...

   Verwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...