maandag 12 september 2011

Wat is er leuker dan ... cadeautjes maken?

Cadeautjes, wie krijgt ze niet graag??? Ik geef ze in ieder geval al even graag dan dat ik ze krijg en ze zelf mogen maken, dat doe ik nog veel liever!
't Werd tijd om mijn blog eens een beetje te updaten...

Het laatste wat ik gemaakt heb is een schoudertasje. Bij de tiretten maakte ik al een eerste versie, maar die is nog niet volledig af, de riem moet er nog aan en ik moet nog iets verzinnen voor de sluiting. Bij tijdelijk gebrek aan inspiratie en met de handige tips van de tiretten maakte ik dus maar eerst een aangepaste versie. Het patroontje komt uit de Burda 2/2010, maar werd wel wat aangepast. Ik maakte het wat "dikker" zodat er gemakkelijk ook brooddoos en drankje en zo in kan.Ondertussen ben ik al aan't broeden op een derde versie, maar dat wordt er dan ééntje met schouderriempjes en handvatje als boekentasje voor Warre... Hij heeft zijn stof in ieder geval al gekozen :-).

Om in de tasjessfeer te blijven, deze maakte ik met toile cirée van binnen en een super mooi stofje van vermiljoen aan de buitenkant. Het idee komt van hier, en werd al eens gemaakt voor Joppe als lunchzakje hier. Het werd een versie met handvatjes...En dan werd er nog een bavetje gemaakt... De allereerste keer met drukknoopjes, heb wat gesukkeld, maar is gelukkig in orde gekomen :-).En dan nog een geboortcadeautje voor Merit ... Jutta mocht het karretje even uittesten en vond het super!!!

5 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat maak jij prachtige dingen! Met de allermooiste stoffencombinaties! Je hebt smaak EN naaitalent! Dat bovenste tasje: Wauwh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hé, kadootjes maken ! En ik weet nu al zeker dat diegene die de kadootjes in ontvangst zullen mogen nemen dit ook heel leuk zullen vinden. Wat een leuke stofjes, en zo'n mooie tasjes zeg !
  Enne, ik vind het heel aangenaam lezen dat jij ook jongens hebt die er volledig mee in opgaan ... in de naaikriebel bij hun mama :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoiets schoons krijgen misschien? ;) Weeral schoon! Ge maakt mij geweldig jaloers, Hilde!

  BeantwoordenVerwijderen

pin it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...